søndag den 18. september 2016

Food festival

Som nogle ved, går jeg  på Århus tech, og vi fik til opgave at skulle lave en pop up restaurant til dette års food festival. Hvis du ikke ved hvad en pop up restaurant er, så er det at vi stillede en klokken ud på et bord. Så hvis der kom nogle og trykkede på klokken, ville vi alle spontant opsætte en restaurant, forstået med at vi stillede stole, borde, tallerkener, alt op inden for 20 sekunder. Folk kunne derfor sidde og nyde en lækker 2 retters menu, som vi også lavede til dem.

Menuen stod på:

Hovedret: Stegt andelår, sprød fennikelsalat med nødder, syltede hyben, kantareller og kartoffelkroket med dild.


Dessert: Flamberede blommer, fåremælks yoghurtrørt med honning fra egen avl på Aarhus tech.

Der var positiv opbakning med vores ide, og folk var meget tilfreds med vores service og maden.

Selve oplevelsen på food festivalen, var fantastisk. Det var meget hyggeligt derude, også selvom det regnede en anelse og var en smule koldt, men vi kom igennem det! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar